PRIJZEN


De prijzen per soort ontwerp staan niet vast, ik noem het een goede richtlijn! 

 

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk.

 

 

LOGO

Hét uithangbord voor je onderneming. Ik zoek graag met jou naar de ideale stijl om jouw doelgroep aan te spreken. Afhankelijk van jouw wensen, kan ik een geschikte prijs opmaken.

Vanaf €75

Nieuw ontwerp vanaf €99

 

VISITEKAART

Een bedrijf hebben is één ding, maar onthouden worden in een wereld van ontelbare ondernemingen is iets anders. Waar beter te beginnen dan met een visitekaart om uit te delen? Afhankelijk van jouw wensen, kan ik een geschikte prijs opmaken.

Vanaf €55

 

GEBOORTEKAART

Jullie unieke wonder komt eraan en een uniek ontwerp is dan ook meer dan gepast! Strak of speels, bij elke naam hoort een uniek ontwerp. Afhankelijk van jouw wensen, kan ik een geschikte prijs opmaken.

Contacteer mij om zaken als stickertjes, babyborrelkaartjes etc. op te maken.

Kaartje uit de collectie vanaf €75

Nieuw ontwerp vanaf €99

HUWELIJKSKAART

Een dag waar jullie al lang naar uitkijken, want deze dag is van niemand anders dan van jullie! Ik kijk graag mee naar een perfecte invite die volledig bij jullie setting en stijl past. Afhankelijk van jouw wensen, kan ik een geschikte prijs opmaken.

Contacteer mij om zaken als stickertjes, save-the-date-kaartjes etc. op te maken.

Kaartje uit de collectie vanaf  €75

Nieuw ontwerp vanaf €99

 

COMMUNIEKAART

Communie- of lentefeest, het is je kleine spruit zijn/haar dag. Wat is er leuker dan een origineel en persoonlijk ontwerp uitdelen aan familie en vrienden? 

Vanaf €55

 

MENU

Elke eetplek heeft zijn eigen karakter en daar hoort ook een matching menukaart bij.

Vanaf €65

 

POSTER

Een mooi ontwerp om in te kaderen en op te hangen in huis? Of op zoek naar een eyecatcher voor jouw event? Afhankelijk van jouw wensen, kan ik een geschikte prijs opmaken.

Vanaf €55

 

CV

Een unieke en opvallende CV laat altijd een goede indruk na. Afhankelijk van de job waarvoor jij solliciteert, maak ik een gepaste CV op.

Vanaf €30

 

FLYER

Het verspreiden van flyers is nog steeds de perfecte marketingtool voor het vergroten van je klantenbestand en voor relatiemarketing. Breng jezelf en/of je bedrijf onder de aandacht! Afhankelijk van jouw wensen, kan ik een geschikte prijs opmaken.

Vanaf €45

 

BROCHURE

Een reclamefolder, infoboekje of cataloog nodig? 
Afhankelijk van de hoeveelheid pagina's, kan ik een geschikte prijs opmaken. 

Vanaf €65

 

KAART

Verjaardag, huwelijksverjaardag, valentijn, één jaar samen, een bedankje, of gewoon omdat het kan. Voor elke gelegenheid is er een gepaste kaart! 

Vanaf €25

 

EIGEN AANVRAAG

Ik hou van variatie, dus aarzel dus niet om mij vrijblijvend te contacteren als je een ontwerp wenst dat hier niet vermeld staat.